| редЛі | Дата: Середа, 18.06.2008, 00:46 | Повідомлення # 1 |
 Младенец
Група: Модератори
Статус: Offline
| Ну ось і ваша перша лекція.. Думаю потрібно розпочати з самого початку… З самих свої витоків людство йшло вперед, розвивалося.. Брала початок світова культура, розкривався світ.. Свідомість людства розуміла що завжди буде рух і цей невпинний рух неможливо приборкати чи зрозуміти.. можливо лише дізнатися. Що за цим рухом стоїть…Предмет віщування в собі тримає всі знання які накопичило людство за часи свого існування, циклічність природи, вплив космосу на землю, взаємозв»язок людини і всесвіту, мільярди знань наукових та життєвих. Віщування в житті таке ж необхідне як і знання заклинань чи історії ,воно дає знання, а я к відомо знання, це сила. Але ця сила дається не кожному для того щоб її отримати ви мої любі повинні відкрити себе,своє серце..я думаю ви зможете адже ви ще в тому віці коли ще незачерствіла ваша душа і ваші думки ще ж такі могутні і далекі як і потрібно (хмхмхмммм кхм про що я??,ах так , звісно,) Віщування, відкриття себе, для цього використовують мільярди способів, деякі з них, це медитація,вдихання ароматних масел, вживання трав..Віщування виконується також за допомогою предметів таких як кістки,карти,руки(звичайно не відрізані а прикріплені до тіла живої людини,це окремий розділ віщування який називається Хіромантія)також бувають віщі сни які можна тлумачити…Світ- це відкрита книга яку можна тлумачити по різному і не завжди правильно якщо недосконало знаєш мову якою написано цю книгу.. Я думаю поки все, з наступной лекції ми почнемо вивчати детальніше кожну окрему науку яка входить в курс Віщування,за рік ми пройдемо початки віщування далі будемо більш детальніше вивчати розділи Ворожіння,Гадання,Пророкування Домашнє завдання: - розкажіть своїми словами, що з цього вам стало зрозуміло..і головне чи зацікавило вас. - Принести кожному по будь-якій квітці,для чого потім скажу
ха ви питаєте моє ім"я, тоді звіть мене просто Ніель Азам Вероніка Абігейл-Елізабет Ейв Еліен.. Відчуття справведливості у мене дуже розвинуте,так сильно що це мене вбиває Ось моє серце і душа..можеш зробити з них бургер і насолоджуватись Загубилась між реальністю і снами, скажіть де вихід?
|
| |
|
|