|
Гаррі Поттер і Напівкровний Принц
|
|
| S@zzi | Дата: Четвер, 19.06.2008, 12:31 | Повідомлення # 31 |
 Звезда
Група: Модератори
Статус: Offline
| Та ніц )))))))))) Ще мене дуже пре перший розділ - про маглівського прем*єр-міністра... навіть не знаю чому...
It’s the edge of the world... Be my very own constellation... Destruction leads to a very rough road... Все, що робиш, треба робити добре, навіть якщо здійснюєш божевілля... 
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Четвер, 19.06.2008, 12:35 | Повідомлення # 32 |
 Мега звезда
Група: Користувачі
| Та мене також!Можливо тому,що це початок книги!

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Четвер, 19.06.2008, 12:36 | Повідомлення # 33 |
 Звезда
| Може бути )))) Там особливо класно - *серверний блек* дуже довго з цього сміялася )
It’s the edge of the world... Be my very own constellation... Destruction leads to a very rough road... Все, що робиш, треба робити добре, навіть якщо здійснюєш божевілля... 
|
| |
|
|
|
|
| S@zzi | Дата: Четвер, 19.06.2008, 12:59 | Повідомлення # 35 |
 Звезда
| Так... І сподобалося те, що новий міністр пробував піддобритися до Гаррі, та той відмовив... Дуже сподобалися слова *відданий Дамблдорові душею і тілом*
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Четвер, 19.06.2008, 13:03 | Повідомлення # 36 |
 Мега звезда
| ...і "Я не повинен брехати",коли Скрімджер сказав йому сказати,що все нормально!

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Четвер, 19.06.2008, 13:04 | Повідомлення # 37 |
 Звезда
| Та, то було дуже в тему... Мені теж це сподобалося. + сподобалося те, що персі тоді кулею вилетів з хати )))
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Четвер, 19.06.2008, 13:11 | Повідомлення # 38 |
 Мега звезда
| Так.І уроки Дамблдора!

|
| |
|