|
Життя Дамблдора, його сім'я, його вчинки і поведінка.
|
|
| Відьмочка | Дата: Субота, 31.05.2008, 21:39 | Повідомлення # 31 |
 Мега звезда
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Все ж таки...

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 14:59 | Повідомлення # 32 |
 Звезда
Група: Модератори
| так це ж і має бути дискусія )))
It’s the edge of the world... Be my very own constellation... Destruction leads to a very rough road... Все, що робиш, треба робити добре, навіть якщо здійснюєш божевілля... 
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 21:58 | Повідомлення # 33 |
 Мега звезда
| Ну гаразд. Ще мене здивувало,що він в дитинстві(тобто,в молодості) був такий безтурботний!Зате в старості...!Життя навчило!

Повідомлення відредагував Відьмочка - Понеділок, 02.06.2008, 21:58 |
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 22:13 | Повідомлення # 34 |
 Звезда
| Думаю, ми на даному етапі свого життя такі ж безтурботні і захоплені своїми банальними і смішними думками і сподіваннями, бажаннями..... Лише згодом ми зрозуміємо, наскільки все це було смішно і непотрібно...
It’s the edge of the world... Be my very own constellation... Destruction leads to a very rough road... Все, що робиш, треба робити добре, навіть якщо здійснюєш божевілля... 
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 17:54 | Повідомлення # 35 |
 Мега звезда
| Ага!Згідна.Ось,як минулого року.Та ж не була вже такою...ну,розумнішою була!А як згадаю деякі свої вчинки-аж смішно робиться!

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 20:15 | Повідомлення # 36 |
 Звезда
| То правда... Я інколи настільки дивуюся своїм вчинкам... Навіть минулорічним....
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 20:28 | Повідомлення # 37 |
 Мега звезда
| Скажи!?Ще...Що не сталося,Албус завжди зберігав спокій.Це добре,що він не панікує і так далі,але трохи нервує...здається,що все йому байдуже!

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 21:16 | Повідомлення # 38 |
 Звезда
| Не знаю.... Думаю, він просто є людиною, яка свої емоції практично ніколи не видає на поверхню.... І це, як на мене, негативне явище для людини...
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Середа, 04.06.2008, 09:11 | Повідомлення # 39 |
 Мега звезда
| Ну,я на половину згідна з тобою,адже не потрібно панікувати! Просто Дамблдор це робив занадто спокійно!

|
| |
|
|
| Phoebe | Дата: Середа, 04.06.2008, 18:55 | Повідомлення # 40 |
 Совершеннолетний
| Quote (S@zzi) свої емоції практично ніколи не видає на поверхню.... І це, як на мене, негативне явище для людини... ну, але ж і всім про свої емоції теж не треба патякати, треба обрати золоту серединку
Будь собою-це просто!
|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Середа, 04.06.2008, 23:41 | Повідомлення # 41 |
 Звезда
| Quote (Phoebe) Quote (S@zzi) свої емоції практично ніколи не видає на поверхню.... І це, як на мене, негативне явище для людини... ну, але ж і всім про свої емоції теж не треба патякати, треба обрати золоту серединку То однозначно.... Просто інколи емоції портібно виявляти... Але як на мене, лише при найближчих людях.... І то не всі (емоції)... Все має залежати від становища... І, однозначно, в міру....
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Четвер, 05.06.2008, 09:44 | Повідомлення # 42 |
 Мега звезда
| Тепер я з тобою згідна!

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Четвер, 05.06.2008, 11:20 | Повідомлення # 43 |
 Звезда
| Супер!!!!
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Четвер, 05.06.2008, 12:26 | Повідомлення # 44 |
 Мега звезда
| Ага.

|
| |
|
|
| Dark_Harry_Рotter | Дата: Четвер, 05.06.2008, 14:07 | Повідомлення # 45 |
|
Подросток
| Як на мене то до Дамблдора нема чого придиратись, і звідки ви взагалі взяли що він гей!
Кликни сюда!: кусачка [/url] ВЧИТЕЛЬ З НУМЕРОЛОГІЇ З@МІСНИК ДИРЕКТОР@ ГОГВОРТС@ моя сова Аня Лу
|
| |
|
|