Продовжуємо знайомитися з новими акторами, які з"являться у фільмі "Гаррі Поттер та Напівкровний Принц". Цього разу жертвою фанатів став Гай Меннерінг. У шостому фільмі Гай гратиме одного з однокласників Тома Редла молодшого aka Волдеморта, якого ми зможемо побачити у спогаді професора Слизорога. Фанам вдалося отримати фото актора та влаштувати невелике інтерв"ю з Гайом: [img]
[/img]
[/img]
Ви вже знялися у сценах з "Напівкровного Принцу"? У яких епізодах Ви з"являєтеся?
Я знявся у всіх сценах, де мав бути. Кожна сцена у Гаррі Поттері дуже відрізняється; одна може зайняти кілька днів, інша - пару годин, але над всіма працювати дуже весело, і так цікаво спостерігати, як великобюджетний фільм збирається докупи. Я грав персонажа з 1940\1950-х років, ери Тома Редла, тому сцени були відповідні.
З ким із акторів Ви познайомилися?
Я мав честь працювати з Джимом Броадбентом, і ми здійснили з ним та ще кількома акторами невеличку імпровізацію. Він був просто чудовим, його голос було чути в іншому кінці студії! Я також познайомився з іншими акторами з Гаррі Поттера, наприклад, з Деном Редкліффом, Рупертом Грінтом, Еммою Вотсон, Меггі Сміт, Джимом Броадбентом, Шефалі Чоудгарі та ін. Вони здаються досить різними, але з усіма ними дуже цікаво працювати. Мені також пощастило працювати з моїми друзями і талановитими акторами Томі Чемберсом та Джоном Овертоном.
Ви читали книги про Гаррі Поттера до того, як отримали роль?
Я прочитав перші три книги перед роботою у четвертому фільмі (?), але, на жаль, відсутність часу не дозволяє мені прочитати решту книг із серії!
Як Ви почуваєтеся у Гаррі Поттері?
Бути у "Гаррі Поттері" дуже цікаво, це чудово, бути частинкою магії. Сподіваюся, чарам вдасться перейти на іншу сторону екрану.
Гай розповів, що грати він почав у п"ятнадцять років. Зараз він закінчив університет і матиме практику в Оксфорді. Він знявся у кількох фільмах та телевізійних проектах. Також Меннерінг любить грати на гітарі і обіцяє продемонструвати це фанам. Будемо чекати появи Гая у "Напівкровному Принці" та на YouTube.