|
Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії
|
|
| Відьмочка | Дата: Четвер, 05.06.2008, 12:33 | Повідомлення # 1 |
 Мега звезда
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остання й заключна книга.Пишемо враження і розчарування...

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Четвер, 05.06.2008, 13:54 | Повідомлення # 2 |
 Звезда
Група: Модератори
| Впринципі нічого неочікуваного... Я останню книгу десь так і уявляла собі... Шкода тільки загиблих
It’s the edge of the world... Be my very own constellation... Destruction leads to a very rough road... Все, що робиш, треба робити добре, навіть якщо здійснюєш божевілля... 
|
| |
|
|
| Dark_Harry_Рotter | Дата: Четвер, 05.06.2008, 13:56 | Повідомлення # 3 |
|
Подросток
| Мені Редла не жаль
Кликни сюда!: кусачка [/url] ВЧИТЕЛЬ З НУМЕРОЛОГІЇ З@МІСНИК ДИРЕКТОР@ ГОГВОРТС@ моя сова Аня Лу
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 23:05 | Повідомлення # 4 |
 Мега звезда
| Мені,трохи,не сподобалось,коли Гаррі вбили,а потім він повернувся,тому що це вже якось...ну так нереально!

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Субота, 07.06.2008, 01:34 | Повідомлення # 5 |
 Звезда
| Quote (Dark_Harry_Рotter) Мені Редла не жаль Ну, про нього я н казала...)) Я мала на увазі загиблих з сторони Гаррі... Quote (Відьмочка) Мені,трохи,не сподобалось,коли Гаррі вбили,а потім він повернувся,тому що це вже якось...ну так нереально! Це ж магія 
It’s the edge of the world... Be my very own constellation... Destruction leads to a very rough road... Все, що робиш, треба робити добре, навіть якщо здійснюєш божевілля... 
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Субота, 07.06.2008, 12:31 | Повідомлення # 6 |
 Мега звезда
| Та я розумію.Просто вже це"воскресіння"перейшло межу!

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Субота, 07.06.2008, 15:43 | Повідомлення # 7 |
 Звезда
| Ну, впринципі так...
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Субота, 07.06.2008, 16:22 | Повідомлення # 8 |
 Мега звезда
| Я рада,що ти зі мною погоджуєшся! Ще мені сподобалось,коли Гаррі змінив своє ставлення до Крічера і сам ельф змінився.це було так мило! І ще мені було дуже жаль домовика,коли він вирушив з Волдемортом в печеру.

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Субота, 07.06.2008, 18:49 | Повідомлення # 9 |
 Звезда
| Мені дуже сподобалося те, як тріо пробралося в Міністерство
|
| |
|
|
|
|
| S@zzi | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 02:55 | Повідомлення # 11 |
 Звезда
| Ага... Мені дуже сподобалося як вона розмовляла з кентаврами... Так ідіотсько попала
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 12:36 | Повідомлення # 12 |
 Мега звезда
| Мені дуже сподобалось(не знаю,чи є це в книзі)коли вона попросила Гаррі збрехати щось кентаврам,а Гаррі сказав:"Я не повинен брехати!"

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 14:17 | Повідомлення # 13 |
 Звезда
| В книжці нема ((( Але я втикнула і ми перейшли до 5 книги... Треба виправлятися... Мені сподобалося те, як Гаррі зрозумів, що снич йому відкриється і сказав *Я скоро помру*
|
| |
|
|
| Відьмочка | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 22:17 | Повідомлення # 14 |
 Мега звезда
| Так...Приольно вийшло!Гаррі-Володар Смерті!

|
| |
|
|
| S@zzi | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 23:35 | Повідомлення # 15 |
 Звезда
| І не сподобалося те, що Волдеморт таки опустився до осквернення гробниці... Хоча, немає нічого дивного...
|
| |
|
|