|
Вірші про кохання - Форум
|
Вірші про кохання
| |
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:07 | Повідомлення # 1 |
 Пожилой человек
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Я боюся тебе зустріти. Навіть снами зректи спокою. Знову снилися мені квіти І весілля твоє з другою. Я розкинувши руки-крила : Танцювала, а ніч -кричала... Мов сто років тебе любила І сто років тебе чекала... Ні любові, ні гри, ні розваги - Я ніколи собі не шукала... Я дивилась в зелені очі, А в твоїх очах -заблукала. Знов торкнуся тебе рукою І вустами торкнусь до тебе.. .Я раніше хотіла щастя, А тепер захотіла неба. Я боюся тебе зустріти, Навіть снами зректи спокою. Я зірвала у сні всі квіти На весілля твоє з другою.
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:08 | Повідомлення # 2 |
 Пожилой человек
| Намалюй весну мені – Промінням ясним на землі. Світанок мені ти подаруй, Присмак губ моїх відчуй… Пиши мені листи барвисті. Про ночі ясні, про сад у листі. Пісню мені заспівай голосну, Ту, без якої я вже не засну… Усмішку мені даруй щохвилини. Прошу я зробити для мене єдине. Свій подих мені подаруй ти навіки. Тоді забереш – як зімкну я повіки…
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:09 | Повідомлення # 3 |
 Пожилой человек
| Я хочу закрити тебе для себе Та неможу прожити без тебе Я прагну забути твої очі Та вони являються мені щоночі Я не маю сенсу життя В моїй душі завжди буде сумяття Я готова здатись без бою Та всі мої думки з тобою Я хочу кричати Бо неможу мовчати Моєму серцю ненакажеш Воно не чує, що ти кажеш Ти не знатимеш моїх почуттів Ти не чутемеш моїх слів Ти ніколи не був зімною Та я не забуду тебе ніколи
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:12 | Повідомлення # 4 |
 Пожилой человек
| Пишуть люди про любов, Пишуть про буття. А я пишу про тебе- ти моє життя. Ти моє сонце, мій дощ і мій сніг, Тебе пам'ятаю, як і твій сміх. Не живу, не дихаю і не скучаю, Коли тебе поруч немає. Тоді життя вже не іде Стоїть на місці, чекає тебе. Мандруєм з тобою по нашім раю, Покличеш мене, я одразу прийду, Прийду і залишусь там, де і ти, Бо без тебе дні не можуть пройти. Ти ромашки зірви у нашім раю Прийди, обійми і скажи Я ЛЮБЛЮ!
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:15 | Повідомлення # 5 |
 Пожилой человек
| Я знаю мить,коли лише з тобою Зустрінусь знову,як думки надій Та сум в очах і страх переді мною. Я хочу,щоби був ти тільки мій Я знаю мить,де мрія моя,досі, Здійсниться так,як цього хочу я А поки що чекаю,та проходить осінь, Де з нею пробігає і життя Я знаю мить,коли прийдеш до мене І будем разом,та думки мої... Думки мої неясні.Незбагнене Живе у серці,у душі в мені Я знаю мить,коли кохання моє Десь відлетить,як сизокрилий птах І вже мені не побувать з тобою І лиш бринить сльоза у мене на очах Я знаю мить,де це усе минеться, Й забуду день,коли зутрілись ми, І моє кохання вже не повернеться І рахуватиму я дні розлуки,самоти.
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:15 | Повідомлення # 6 |
 Пожилой человек
| Ти не сумуй, що все минуло: Усе приходить і все йде. Воно було та й потонуло І не питай у люду: "де?" Ти не біжи за тим, що було, Затримай серце у кулак. Не плач за тим, що потонуло Та не питай у мене: "як?"
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:17 | Повідомлення # 7 |
 Пожилой человек
| Я божеволію все більшез кожним днем Мене виводить все що ходить Та не дратує лиш одне- Твоє обличчя,погляд,подих. В тобі мені подобається все, Ти ніби сон,який триває лише мить. З тобою і без тебе мені зле, Згадаю аж сердечко защемить... Люблю тебе я більше за життя, Ти сонце в небі ясне, І так не хочу я цього кінця Та знаю,що кохання гасне. І є цьому початок і кінець, Ти маєш все це зрозуміти. Та от вірвався мій терпець, Я перша захотіла полетіти. Та не шукай мене ти більше,не благай, Не повернуся я ніколи, Прийшов стосункам нашим край І ти це сам собі позволив!
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:20 | Повідомлення # 8 |
 Пожилой человек
| Рука в руці. Щока біля щоки. Скажи що-небудь, не мовчи. На нас споглядає лиш місяць з-за гори. Невже це сон? Та ні, це дійсно ти. Це ти зі мною в цю дивну ніч. Лиш ти. І ми з тобою віч-на-віч. Я відчула твій подих на моїй щоці, І розцвіло кохання у моїй душі. Я чекала цього все своє життя, І ця ніч змінила землі вороття. Нам свідками були лиш зорі на небі, Як же я могла до цього жити без тебе?
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:21 | Повідомлення # 9 |
 Пожилой человек
| Не знаю,що коїться зі мною... Ніби хочу потрапити в світ, Де немає страждання і болю, Де існуємо тільки Я і ВІН... В якому ми були б щасливі, Де не довелося б проливати сліз, Де були б поцілунки солодкі І лився б солов"їний спів... Де було б одне лиш щастя, Де були б усмішки одні... Де не було б чекання, Де були б троянди чарівні... Та це лиш мої мрії І здіснить їх буде важко... Та я з мріями своїми, Постараюсь жить не важко...
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:23 | Повідомлення # 10 |
 Пожилой человек
| Не знаю я, що сталося зі мною, чому тебе так сильно полюбила я, чому ввісні з тобою я завжди говорю, а на яву я весь час одна? Тебе кохаю з кожним днем сильніше, про тебе думаю весь час, тебе забуть я дуже хочу, та все ж таки ти у моїх думках. Тебе не бачила я майже рік, хоч голос чула, та цього так мало! У мріях моїх лиш одне: зустріти хочу я тебе.
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:25 | Повідомлення # 11 |
 Пожилой человек
| Пробач що я на світі є.... Пробач що часто так тебе привожу... Пробач що ти життя моє... Інакше жити я не можу...
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:33 | Повідомлення # 12 |
 Пожилой человек
| Відкрий сої бездонні очі! Відкрий та подивись на світ, на сонце,небо й свою тінь, на щастя,радість і обман навколо, на мої страждання й біль! Зрівняй себе із відблиском сльози, твоє відображеня-ганьба! Ти лиш "людина",а не Бог! Не в змозі ти робити користь лиш собі! Ти самозанець,нема тобі прощення. Ти гріший образ... Та не мені тебе судити,не маю права. Я лиш прошу тебе-озирнись! На те ,що коїться зі мною подивись. Невже такий ти безсердечний егоїст? Змінись...! Та ні,не змінюйся ,якщо не хочеш. Лиш повернись...
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:36 | Повідомлення # 13 |
 Пожилой человек
| Пробач… Пробач мені коханий лиш за те, За те, що пишу я все це… За те, що я тебе так ніжно покохала, І що не любиш ти мене тоді іще не знала!!! Пробач, за ті слова, що говорила, За сльози ті, що я дарма пролила!!! Пробач за те, що познайомились з тобою, І стала, я для тебе лиш бідою… Пробач за те, що я на світі є, За те що ти, і тільки ти життя моє!!!
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:36 | Повідомлення # 14 |
 Пожилой человек
| Сонце вже ховається Наступає ніч. Серце знов стискається Все сильніш й сильніш. Знов тебе я згадую І крізь сон молю. Повернися ти до мене Я тебе люблю. Може, ти мій сон чарівний, Може, просто птах, що літає так високо В синіх небесах. Ти літаєш і не знаєш, Як сумую я , Як мені не вистачає Твого подиху, тепла. Ти не бачиш, як я плачу, Сидячи одна Моє щастя і удача – Ти, любов моя.
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
| Jenysha | Дата: Субота, 24.05.2008, 12:37 | Повідомлення # 15 |
 Пожилой человек
| Лиш раз у житті приходить кохання Прозоре і чисте, як крапля роси. А ти все живеш у думках, сподіваннях Де це кохання іще раз знайти. Перше кохання ніколи не пройде, Можливо, загубиться десь у думках, Та з часом воно повернеться до тебе І знов не даватиме спать по ночах. Тож бережи, любий друже, кохання. Не розкидайся цим даром. Бери І вже ніколи його не цурайся, Як скарб найдорожчий його бережи!
Директорка Гогвортсу! 
|
| |
|
|
|
|